Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Δημαράς: Προσπαθούν να μας σταματήσουν με λάσπη και εκβιασμούς

 
«Πόλεμο λάσπης» με ψέματα, με χτυπήματα κάτω από τη μέση και εκβιασμούς κατήγγειλε ότι τον πολεμούν κατά τη διάρκεια της αποψινής κεντρικής συγκέντρωσης του Συνδυασμού «Άρμα Πολιτών» στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Περιστέρι, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Δημαράς.

«Θα κάνουν τα πάντα να μας σταματήσουν. Αλλά όσο και αν προσπαθούν δεν μπορούν να αλλοιώσουν τη βούληση των πολιτών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημαράς, προσθέτοντας ότι με αυτό τον τρόπο «προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους πολίτες που τους έχουν γυρίσει την πλάτη».
Παράλληλα ο κ. Δημαράς αναφέρθηκε στην κριτική που του γίνεται και πως το μόνο που λενε για αυτόν είναι πως είναι καλό παιδί: «Ισχυρίζονται ότι το μόνο που έχω να καταθέσω είναι το συμπαθητικό μου προφίλ. Ότι είμαι απλά ένα «καλό παιδί». «Ε λοιπόν τους απαντώ ότι τόσα χρόνια κρίνομαι από τους πολίτες σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις και κερδίζω την εμπιστοσύνη τους. Και όλοι ξέρουν ότι οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία καλοσύνης», απάντησε.

Ο συνδυασμός του, «Άρμα Πολιτών», ανέφερε ο κ. Δημαράς, θα διαχειριστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Αττικής: «Δεν αγωνιζόμαστε για να χρωματίσουμε κομματικά τον χάρτη το βράδυ των εκλογών. Γι αυτό αγωνιούν άλλοι», κατέληξε.

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8780