Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Κουρούσης: “Δε με έστειλε η Ντόρα στον Δημαρά, αλλά οι επιλογές της ΝΔ”

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ Χρ. Κουρούσης διέψευσε κατηγορηματικά το σενάριο ότι συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά, μετά από υπόδειξη της Ντόρας Μπακογιάννη, μιλώντας στον “Αθήνα 9,84″.
Ο κ. Κουρούσης,που θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αττικής με το εν λόγω ψηφοδέλτιο είχε στηρίξει ενεργά την κ. Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές και η συγκεκριμένη κάθοδός του στις αυτοδιοικητικές εκλογές θεωρείται από τη Ρηγίλλης πως γίνεται με τις “ευλογίες” της πρώην υπουργού. Παράλληλα, το εν λόγω σενάριο ενισχύει το γεγονός ότι ο Γιάννης Δημαράς έχει πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με την κ. Μπακογιάννη.
“Ενημέρωσα όλους τους φίλους μου, τους προσωπικούς φίλους και μια μέρα πριν ενημέρωσα και τους πολιτικούς φίλους, όλους όμως. Δεν μίλησα με την κ. Μπακογιάννη, ενημέρωσα όλους τους φίλους, που ανήκουν σε όλους τους χώρους. Είμαι είκοσι δύο χρόνια στη ΝΔ”, είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό.
“Εμένα δεν με έστειλε η κα Μπακογιάννη και κανείς άλλος στο ψηφοδέλτιο αυτό. Με έστειλαν ο τρόπος και οι επιλογές που έκανε το κόμμα μου” πρόσθεσε.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο διαγραφής του, τόνισε ότι θα τον στεναχωρήσει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “από εκεί και πέρα υπάρχουν διαγραφές ουσίας και υπάρχουν και τυπικές διαγραφές. Στην ΝΔ με γνωρίζουν. Αυτό που έχω να πω είναι: ας αναρωτηθούν γιατί έφτασα να υποστηρίξω μια υποψηφιότητα διαφορετική από αυτή που υποστηρίζει η ΝΔ”.
Αποκάλυψε τέλος ότι ακόμη ένα στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά λέγοντας ότι “ο Νίκος Κόκκινος, ναι, εξέφρασε την επιθυμία να είναι”.

http://fonaklas.blogspot.com/2010/10/blog-post_1897.html