Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

«Μπαμ Δημαρά στον Πειραιά»!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNfdO3lYnCmlhZyjXXjKLRwNPOirAxhGzHtI7gvrqnTsTcDXu2CvTwBuZh_n3Q5t7HfzEkYfwDT44vZ9yEZ0_RTiE0c6hYQVMWpWFVtmltyT5TsAuuMg6i-Offl83eGTH7JNcqsXU1nQ4z/s200/Paraskeyopoulos+Dim+-.jpg 
Ανακοίνωσε ως υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο τον π.Πρόεδρο του Ατρομήτου Πειραιά, Δημήτρη Παρασκευόπουλο!
Ενώ ακόμη μέχρι και σήμερα ο υποψήφιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την περιφέρεια Αττικής Γιάννης Σγουρός δεν έχει ανακοινώσει υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και περιφερειακούς συμβούλους Πειραιά, ο Γιάννης Δημαράς ανακοίνωσε το Σάββατο πως υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Πειραιά και Σαρωνικού είναι οι Νίκος Γαλανός και Τάκης Χατζηπέρος αντίστοιχα.

Επίσης ανακοινώθηκε πως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πειραιά με το συνδυασμό του Γ. Δημαρά θα είναι οι Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Ανδριάνα Αβραμίδου (σύζυγος του αντιδημάρχου Τάκη Αβραμίδη), Κατερίνα Αναγνώστου (Πρόεδρος Δ.Ε.Π.Ε.Π.), και ο Πρόεδρος του Δ’ Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Βενέρης.
Το μεσημέρι της Κυριακής ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Δημαράς, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του, επισκέφτηκε την πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

http://dimotikosafari.blogspot.com/2010/10/blog-post_8894.html