Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Επιλογή καρδιάς και πολιτικής επιταγής...

Του Μάκη Γιομπαζολιά

Η ζωή χωρίς συναίσθημα, είναι ζωή στεγνή. Και η πολιτική χωρίς καρδιά, είναι πολιτική άχαρη.
Η φωνή της καρδιάς λοιπόν, μαζί με την φωνή της κοινωνίας και των φίλων και συντρόφων μου , με οδήγησαν στην πολιτική μου επιλογή, για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές :
Να αγκαλιαστώ με τον αδελφικό μου φίλο Γιάννη Δημαρά και να δώσουμε μαζί την μάχη, για την επικράτηση του συνδυασμού «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ - ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», στην Περιφέρεια Αττικής. Επιλογή που...
υπαγορεύεται και από τους κοινούς μας στόχους :
• Να προωθήσουμε, μαζί με τους πολίτες, το δικό μας «μνημόνιο» αγώνα, ευθύνης και αποτελέσματος. Για να καταργήσουμε το ταχύτερο το μνημόνιο της «τρόϊκας». Και να δημιουργήσουμε τις άμεσες προοπτικές εργώδους ανάπτυξης και εξαφάνισης της ανεργίας. Χτυπήματος της ακρίβειας και σοβαρού δικτύου κοινωνικής φροντίδας. Προστασίας και ενίσχυσης της ελληνικότητας αλλά και της υγιούς πολυπολιτισμικότητας στην Περιφέρειά μας. Και ανάδειξης της Αττικής μας, της καρδιάς στην χώρα μας, ως υποδειγματικής και ζηλευτής ανάμεσα στις Περιφέρειες της Ευρώπης.
• Να αξιοποιήσουμε τις υπαρκτές δυνατότητες και να διεκδικήσουμε δυναμικά νέες, για την αξιοποίηση των περιφερειακών, κρατικών και ευρωπαϊκών πόρων και ενισχύσεων, για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.
• Να δημιουργήσουμε μια ανατρεπτική διοικητική δομή, τέτοια ώστε να αναπνεύσει, να στηριχθεί, να ελπίσει, να δημιουργήσει και να ζήσει ευτυχισμένα ο μισθωτός και ο συνταξιούχος πολίτης. Ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας. Και κυρίως οι νέοι και οι νέες της Περιφέρειάς μας. Που τους χρωστάμε χώρο να εργασθούν και να διασκεδάσουν. Αύρα να ερωτευθούν και να χαμογελάσουν. Και τρόπο να δημιουργήσουν, να καινοτομήσουν και να ευτυχήσουν.
Για όλους αυτούς τους λόγους και στόχους πάλεψα και παλεύω μια ολόκληρη ζωή. Και για την επίτευξή τους, αποφάσισα να αγωνισθώ, μαζί με τον αδελφό μου Γιάννη Δημαρά και τον συνδυασμό του, στην Περιφέρεια Αττικής.
Εσείς κρίνετε. Εσείς αποφασίζετε. Και για την επιλογή μου. Και για την ψήφο σας στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη και ίσως και της 14ης Νοέμβρη.

http://press-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_1506.html