Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κακλαμάνης καλεί Δημαρά

 
Πλούσιο αναμένεται το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδος για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Δημαρά. Σύμφωνα με πληροφοριές της aftodioikisi.gr ο κ. Δημαράς θα έχει συνάντηση μεθαύριο Πέμπτη με τον νυν δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη,  μετά από πρόσκληση του ιδίου με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη. Την ίδια ημέρα ο κ. Δημαράς προτίθεται να ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών του συμβούλων του στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας.
Οι συναντήσεις του κ. Δημαρά θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή θα επισκεφτεί το Μαρούσι, την Κηφισιά, την Ελευσίνα και τα Μέγαρα, όπου και θα ανακοινώσει τους περιφερειακούς του συμβούλους στη Δυτική Αττική.
Το Σάββατο θα βρεθεί στο Κερατσίνι, το Πέραμα και τη Σαλαμίνα, όπου θα ανακοινώσει τους περιφερειακούς του συμβούλους στον Πειραιά, και την Κυριακή θα βρεθεί στο Μπουρνάζι για μπιλιάρδο και καφέ σε γνωστά καταστήματα της περιοχής.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, άυριο Τετάρτη ο κ. Δημαράς θα επισκεφτεί τον Αργοσαρωνικό και πιο συγκεκριμένα το νησί της Αίγινας.

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8582